Site Loader

Kort sagt: internet. Men det är inte särskilt smart att anlita första bästa flyttfirma du hittar. Du bör se till att vara en kritisk konsument, det kan du tjäna stora slantar på. Den här artikeln kommer gå igenom tips på saker som är bra för dig att veta redan innan du börjar förhandla med olika flyttfirmor, så att du kan få det allra bästa priset som går att få.

Ställ olika flyttfirmor mot varandra

Där har vi redan det först tipset: jämför olika flyttfirmor nära dig för att se vilken som är bäst och billigast. Börja med att titta på endast pris och dra ner urvalet till flyttfirmor inom din prisklass för flytthjälp hos flyttfirmaistockholmslän.se. Det kan skilja mycket till och med mellan olika kvarter, så det är alltid värt att ta en ordentlig koll på vilka alternativ du har i just din stad.

Kommer det här ta lång tid?

Flyttfirmor fakturerar nästan alltid per timme. Så det är lite upp till dig själv hur mycket tid du orkar lägga ner på att planera, märka och packa dina saker innan själva flytten. Ju mer energi du orkar lägga ner på projektet desto billigare kommer det bli i slutändan. Det är viktigt att du har en bra dialog med dina flyttfirmor redan från början. Ju mer information du har desto bättre. Drömmen är ju att kunna leverera en lista med precis hur många lådor du har och vad dom innehåller.

Packa inte för tungt!

Tänk på att du överlämnar dina viktigaste ägodelar i främlingars händer. Proffs – givetvis – men ändå främlingar. Lite eftertanke vid vad av flyttfirma och logik när du packar kommer långt. Tänk på att sprida ut dina tyngsta saker i olika lådor så att ingen behöver bryta ryggen för att din stensamling ska komma upp för åtta trappor!

Trappor eller hiss?

Apropå trappor så är det viktig information din flyttfirma behöver veta. Beroende på antal våningar om det är hiss eller inte kan dom behöva ta med olika sorters utrustning, eller utöka antalet personer som utför flytten för att kunna få den gjord i tid. Återigen är kommunikation viktigt, precis som i resten av livet!

Lycka till!

Om du följer tipsen i den här artikeln kommer din flytt gå alldeles utmärkt. Se till att njuta ordentligt av din nya bostad!

Post Author: